- Bij het maken van een afspraak bij Trimsalon Pure Fur gaat u akkoord met de voorwaarden van de trimsalon.


- Wij begrijpen dat u als klant door onvoorziene omstandigheden een afspraak soms moet verzetten. Tot 24 uur voor de afspraak zullen wij dan ook niets in rekening brengen. Wanneer er echter binnen 24 uur voor de afspraak sprake is van een afzegging, dan zullen wij de helft van prijs van de behandeling in rekening brengen. Bij een no-show word de gehele behandeling in rekening gebracht in verband met gemaakte kosten. 

- Ik scheer honden niet korter dan 3.4 mm, indien medische redenen of vervilting. 

- Zorg dat u uw hond heeft uitgelaten voor de behandeling. 

- Als uw hond medische aandoeningen heeft, dient u dit voor de behandeling te melden. 

- Ik werk met elke hond 1 op 1, ik vind het belangrijk dat het rustig is tijdens de behandeling. Daarom is het niet wenselijk als u bij de behandeling aanwezig bent. 

- Bij extreme vilt ben ik genoodzaakt om uw hond kort te scheren. Dit word uiteraard in overleg gedaan. Er word dan een klitten/vilt contract getekend, aangezien kort scheren van de hond kans heeft op huidirritaties en jeuk. Trimsalon Pure Fur is hier niet voor aansprakelijk.

 

- Indien de hond bijt, gebruik ik een muilkorf. Dit voor de veiligheid van mij en van de hond tijdens de behandeling. Dit word altijd in overleg gedaan. 
Graag dit van te voren bij mij melden, mocht dit bekend zijn. 

- Is uw teef loops? Dit graag van te voren melden. 

- Mocht ik vlooien ontdekken bij uw hond tijdens de behandeling, wordt de hond met vlooienshampoo behandeld en moet de salon ontsmet worden. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.